Video: Kalkun med varm pastasalat
Kalkun med varm pastasalatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kalkunschnitzel
-
300 gram Pastaskruer
-
4 stk Flåede tomater i dåse
-
1 bæger Sorte oliven
-
10 stk Soltørret tomat
-
1 stk Pinjekerner i pose
-
50 gram Parmesan ost
-
1 deciliter Frisk basilikum
-
2 stk Hvidløgs fed
-
50 gram Revet parmesan
-
1/2 deciliter Olivenolie
-
1/2 stk Citronsaft
-
Salt
-
Peber
-
Olie til stegning
Steg kalkunen i olie - 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande - de må ikke tage farve! Kog pastaen efter anvisning på pakken i letsaltet vand. Hæld kogende vand over tomaterne, pil skindet af ogskær dem i både. Hak de soltørrede tomater. Bland tomatbåde, oliven og de hakkede soltørrede tomater. MARINADE: Blend olivenolie,fintrevet parmesan, basilikum, hvidløg og citronsaft. Smag til med salt og peber. Hæld marinaden over pastaen og bland tomatbåde, oliven og hakkede soltørrede tomater i. Rør det godt sammen. Pynt med parmesanost skåret i flager og de ristede pinjekerner. Server den lune pastasalat til kalkunschnitzlerne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lynstegt tofu med svampe, sukkerærter og forårsløg
Bland ingredienserne til marinaden i en skål. Skær tofuen i tern og tilsæt ternene til mar...
Hjemmebagt yoghurtbrød
Lun yoghurten, så der er håndvarm. Opløs gæren i yoghurten. Tilsæt smør. Tilsæt derefter s...
Cremet græskarsuppe serveret i græskar
Skær toppen af græskarret og fjern frø og strenge. Skær kødet ud af græskarret, til der er...