Video: Blomkålsgryde med pølser
Blomkålsgryde med pølserKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kartofler
-
400 gram Gulerod
-
400 gram Blomkål
-
200 gram Rodselleri
-
3 deciliter Hønsebouillon
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
200 gram
-
300 gram Fine ærter
-
4 stk Tomat
-
8 spsk Frisk persille
-
0 Groft salt
-
0 Peber
Kartofler, gulerødder og selleri skrælles.
Kartofler, gulerødder, selleri og blomkålen skæres i mindre stykker.
Det hele lægges i en gryde og hældes lidt vand ved.
Salt drysses på og koges under låg i ca. 10 minutter.
Pølsen skæres i stykker og tilsættes sammen med ærterne.
Kog yderligere 5 minutter. eller til grøntsagerne er næsten møre.
Tomaten skåret i kvarte tilsættes sammen med fint hakket persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk dressing
Bland eddike, soja, presset hvidløg, reven ingefær og sesamolie i en lille skål. Tilsæt ra...
Æggekage med bacon og tomat
Pisk æg og mælk sammen. Steg baconen næsten færdig på en pande og tilsæt de to tomater skå...
Bodils franskbrød
Olie og kærnemælk afmåles, hældes i en røremaskine.2 æg, salt og sukker tilsættes sammen m...