Video: Blomkålsgryde med pølser
Blomkålsgryde med pølserKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kartofler
-
400 gram Gulerod
-
400 gram Blomkål
-
200 gram Rodselleri
-
3 deciliter Hønsebouillon
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
200 gram
-
300 gram Fine ærter
-
4 stk Tomat
-
8 spsk Frisk persille
-
0 Groft salt
-
0 Peber
Kartofler, gulerødder og selleri skrælles.
Kartofler, gulerødder, selleri og blomkålen skæres i mindre stykker.
Det hele lægges i en gryde og hældes lidt vand ved.
Salt drysses på og koges under låg i ca. 10 minutter.
Pølsen skæres i stykker og tilsættes sammen med ærterne.
Kog yderligere 5 minutter. eller til grøntsagerne er næsten møre.
Tomaten skåret i kvarte tilsættes sammen med fint hakket persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Charlottekage
Rør smør og sukker blødt, tilsæt æggeblommer en ad gangen og rør godt. Bland mel og bagepu...
Ostegratin
OstegratinForvarm ovnen til 200 grader (180 grader varmluft).Snit løg og skær bacon i grov...
Groft brød med grøntsager
Skræl grøntsagerne og riv dem + æbler groft.Vand, gær, honning, salt og de revne grøntsage...