Video: Blomkålsgryde med pølser
Blomkålsgryde med pølserKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
400 gram Kartofler
-
400 gram Gulerod
-
400 gram Blomkål
-
200 gram Rodselleri
-
3 deciliter Hønsebouillon
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
200 gram
-
300 gram Fine ærter
-
4 stk Tomat
-
8 spsk Frisk persille
-
0 Groft salt
-
0 Peber
Kartofler, gulerødder og selleri skrælles.
Kartofler, gulerødder, selleri og blomkålen skæres i mindre stykker.
Det hele lægges i en gryde og hældes lidt vand ved.
Salt drysses på og koges under låg i ca. 10 minutter. Pølsen skæres i stykker og tilsættes sammen med ærterne.
Kog yderligere 5 minutter. eller til grøntsagerne er næsten møre. Tomaten skåret i kvarte tilsættes sammen med fint hakket persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Børnenes chiligryde
Hak løg og peberfrugt. Svits begge dele i olivenolie til de bliver bløde. Rør oksekødet i...
Tatar af røget laks
Tatar af røget laksDu skal starte med at ordne den røgede laks. Skindet fjernes på laksen,...
Makrel i tomat
Makrel i tomatPak makrelfileterne ud, skyl dem under lidt koldt vand, og dup dem efterfølg...