Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 4332 calories 28.2125 carb 8.2245 fat 12.375 fiber 22.33875 protein 0.6415 fat 3.6275 sugar

Video: Svineskank

Svineskank

Svineskank

Svineskank
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hvidløgsbrød med ost og tomater

Vegetar

Anret flødeost og tomater på 4 portionstallerkener. Rist brødskiverne på begge sider til d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1199
Opskrift

Taramasalat

Fiskeretter

Fjern skorpen på brødet og læg det i en skål dækket med koldt vand. Lad det dryppe af og t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1009
Opskrift

Pasta med feta og grøntsager

Vegetar

Pasta koges. Feta hældes i en sigte. Skær alle grøntsager i mindre stykker. Smelt smør...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 913

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag