Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 4332 calories 28.2125 carb 8.2245 fat 12.375 fiber 22.33875 protein 0.6415 fat 3.6275 sugar

Video: Svineskank

Svineskank

Svineskank

Svineskank
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gås med østershatte

Fjerkræ

Hak svampe og bacon groft og steg dem på panden, smag til med salt og peber Skyl gåsen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1084
Opskrift

Chokoladeis

Vegetar

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Pisk æggeblommer og halvdelen af flormelis til en lu...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 765
Opskrift

Sprød tunsalat

Proteinrig mad
Fiskeretter

Skræl jicamaen og skær den og sellerien i tern på 1x1 cm. Hak koriander og dræn tunen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1652

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag