Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 276 calories 28.2125 carb 8.2245 fat 12.375 fiber 22.33875 protein 0.6415 fat 3.6275 sugar

Video: Svineskank

Svineskank

Svineskank

Svineskank
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 11/05-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillet kyllingebryst med urter

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Bland alle ingredienserne til marinaden i en blender. Blend marinaden godt. Læg kylling...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 497
Opskrift

Pasta med kødsovs

Kødretter

Pasta med kødsovsHak løg og svits det i en gryde med olie. Kom derefter kødet i og brun de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 278
Opskrift

Kanel- æblestænger med marcipan

Vegetar

FyldRiv æbler og marcipan på et rivejern og bland det sammen. Remonce Rør sukker, kan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 786

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag