Video: Svineskank
SvineskankKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
200 gram Svineskank
-
2 stk Persillerod
-
0.5 stk Sellerirod
-
600 gram Gulerod
-
200 gram Løg
-
600 gram Kartofler
-
2 kvist Frisk timian
-
1 stk Laurbærblad
-
1000 gram Grøn peberfrugt
Rids sværen i tern med en skarp kniv. Stil kødet i et stort ovnfast fad. Drys med salt og peber. Sæt fadet på nederste ovnrille i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader og lad skankene stege ½-1 time. Kom så urterne i. Skær grøntsager og kartofler i store både eller læg nogle af grøntsagerne ved hele. Læg grøntsagerne omkring kødet sammen med krydderierne (laurbærblad og timian kan bindes sammen, så er de lettere at fjerne igen). Hæld øllet ved. Kan skankene ikke stå op, vendes de efter den halve stegetid. Steg skankene videre, til kødet let slipper benet - i alt skal de stege 2¾-3 timer. Ved servering skæres kødet først fra benene og derefter i skiver. Fedt og blødt skind kasseres. Servér urter, kartofler og grøntsager til. Pynt med frisk timian.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet kyllingebryst med urter
Bland alle ingredienserne til marinaden i en blender. Blend marinaden godt. Læg kylling...
Pasta med kødsovs
Pasta med kødsovsHak løg og svits det i en gryde med olie. Kom derefter kødet i og brun de...
Kanel- æblestænger med marcipan
FyldRiv æbler og marcipan på et rivejern og bland det sammen. Remonce Rør sukker, kan...