Vinter Efterår Jul Hovedretter
Nutrition facts: 4 calories 28.2125 carb 8.2245 fat 12.375 fiber 22.33875 protein 0.6415 fat 3.6275 sugar

Video: Svineskank

Svineskank

Svineskank

Svineskank
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

3 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 11/05-2009

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sorte gryde

Kødretter

Sådan laver du sorte grydeSkær kødet i strimler og brun det ad 2-3 gange i varmt fedtstof....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 6339
Opskrift

Foie gras a l'orange

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Rengør andeleveren. Læg den i en marinade af vin, knuste tørrede krydderier og finthakkede...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4009
Opskrift

Frugtsalat

Sådan laver du en lækker frugtsalat Skær frugterne og chokoladen ud i passende stykker.Pis...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 8062

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag