Video: Æblekage med makron
Æblekage med makronKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
5 stk Æbler
-
1 stk Vanillestang
-
100 gram Rørsukker
-
100 gram Knuste makroner
-
100 gram Hindbærsyltetøj
-
10 gram Hasselnød
-
2 deciliter Hvidvin
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
8 stk Æblechips
Æblerne vaskes grundigt, skrælles og skæres i små både.
Sæt en gryde på blus ved svag varme og tilsæt hvidvin, æbler, rørsukker og vanilje.
Lad æblerne simre i 20 min. til de er møre og mos dem let med en gaffel.
Æblegrøden sættes til afkøling.
Pisk fløden til en cremet flødeskum.
Hasselnødderne bages i ovnen ved 160 grader i 10 min. og knuses til små fine stykker.
Makronerne knuses i grove stykker.
Serveringsforslag:
Tag et glas og kom først et lag æblegrød, så hindbærsyltetøj, så makroner, så flødeskum.
Gentag dette lag for lag.
På toppen drysses med hasselnødder, 2 skiver æblechips og en stilk mynte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kimchi
KimchiHvidkål og ræddiker (eller radiser) skæres i tynde strimler, og vendes med salt i en...
Klassisk gremolata
GremolataDet store bundt persille skylles grundigt og duppes tørt med viskestykke. 2 -3 hv...
Cherrytomater med ristet hvidløgsfyld
Opvarm ovnen til 165°C. Pil det yderste lag skræl af hvidløgene og placér dem i et ovnfast...