Video: Mexicansk tomat- og kyllingesuppe
Mexicansk tomat- og kyllingesuppeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
11
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kyllingebryst
-
3 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
3 stk Hvidløgs fed
-
500 gram Flåede tomater
-
2 stk Hakket jalapeño
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
0.5 tsk Cayennepeber
-
0.5 tsk Tabasco
-
2 spsk Frisk koriander
-
0.5 deciliter Creme fraiche 18%
Sådan laver du mexicansk tomat og kylling suppe
Varm olien i en stor gryde ved høj varme.
Sautér kyllingebrysterne i olien til de er brunede, ca. 2 min. på hver side.
Tag kødet af panden og sæt det til side.
Læg hakket løg og presset hvidløg i gryden og steg til løget er gyldent.
Tilsæt flåede tomater, jalapenos og bouillon og bring det i kog.
Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i ca. 15 min.
Hæld grydens indhold i en blender og purér det.
Hæld det tilbage i gryden og tilsæt cayennepeber og tabascosauce.
Skær kyllingekødet i skiver og riv det.
Rør det revne kyllingekød i suppen.
Smag til med salt og peber.
Varm suppen igennem.
Rør hakket koriander i suppen og fordel den i suppetallerkener.
Put en anelse creme fraiche på hver portion.
Servér suppen med det samme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fasaner med majspandekager og anis-appelsin-koriandersauce
Forvarm ovnen på 200°C.Fasanerne krydres med salt og peber og svøbes i bacon. Varm smør og...
chokolademuffins fra ugeavisen
Bland mel, sukker, bagepulver, vaniljesukker, salt og kakao godt sammen. Pisk æg ,mælk og...
Svinemørbrad med pesto
Pesto: Blend basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesan. Tilsæt olien lidt efter lidt og...