Video: Gammeldags Ribbensteg
Gammeldags RibbenstegKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
4
Tilberedningstid
12 timer 0 minutter
Arbejdstid
3 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1,5 kg Ribbensteg
-
3 liter Vand
-
225 gram Salt
-
35 gram Sukker
Kødet lægges i en saltlage. Dækkes med film og sættes i køleskab i mindst 12 max. 16 timer. Stegen tørres godt af og sættes i en 160 grader varm ovn i 20 minutter. Tages ud og ridserne i sværen skulle nu have åbnet sig. 4 laurbærblade og 8 kryddernelliker samt groft salt gnides ned i ridserne. Stegen sættes tilbage i ovnen ved de 160 grader (ikke varmluft) og der kommes et par kopper vand under risten. Der steges nu yderligere 2½ time. Sværen kan sættes under grill, hvis den ikke er sprød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Julepunch
Opløs sukkeret i rødvin i en punchskål. Rør champagne, cognac og dansk vand i lige før ser...
Hjemmebagt franskbrød
Smøret smeltes i en gryde og tages af varmen.I en stor røreskål blandes smøret med mælken...
Tunmousse
TunmousseHæld olien fra tunen. Mos tunen i en skål med gaffel eller elpisker. Tilsæt smør,...