Video: Doughnuts
DoughnutsKøkken:
Ingredienser:
Andet
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Sukker
-
3.5 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Kanel
-
0.5 tsk Stødt muskatnød
-
1 tsk Køkkensalt
-
500 gram Hvedemel
-
2 stk Æg
-
0.25 deciliter Sødmælk
-
3 spsk Usaltet smør
-
2 spsk Olie til stegning
-
20 gram Flormelis
Si og bland sukker, bagepulver, kanel, muskatnød, salt og mel.
Pisk æggene godt og bland dem med de tørre ingredienser.
Tilsæt mælk og smeltet smør.
Rul ud på et melet køkkenbord til ca. 1 cm tykkelse.
Få danskere har en doughnut-skærer, så man kan skære den større kreds ud med et stort glas, og midten ud med et lille glas.
En doughnut er ikke en doughnut uden et hul i midten.
Friture-steg nogle stykker ad gangen, indtil de er pænt brune.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, og vend dem derefter i flormelis.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmousse med nøddebund
Hindbærmousse på nøddebundRist hasselnødderne let på en pande eller i ovnen ved 200c i ca....
Kylling i fad
Kylling i fadHvis du har brug for en nem og smagfuld hverdagsret, skal du prøve denne opsk...
Chokolade-pecantærte
Forvarm ovnen til 190°C.Pres tærtedejen ned i en tærteform.Pisk æggene sammen med sukkker,...