Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1777 calories 48.2 carb 33.71775 fat 8.7 fiber 26.48725 protein 4.5535 fat 4.18 sugar

Video: Farserede porrer

Farserede porrer

Farserede porrer

Farserede porrer
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Spar på fedtet

Du kan sagtens komme de farserede porrer i ovnen i stedet for på panden. Du skal blot placere maden i et ildfast fad, som enten er smurt med olie eller beklædt med bagepapir. Retten skal have cirka 20 minutter i ovnen på 200 grader.


Tilbehør

Vi kan anbefale almindelige kogte kartofler med sovs eller kartoffelmos, men du kan også koge ris til, hvis du er mere til det. Derudover er gulerødder og ærter også lækkert sammen med retten.


Hvis du har porrer tilovers, så kan det være, at du skal prøve at lave en bacontærte med porrer eller denne kartoffel-porresuppe.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Thai nudelsalat

Vegetar
Stærk mad

Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Pisk jordnøddesmør, mælk, revet ingefær, pr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 658
Opskrift

Franske rosmarinbrød

Franske rosmarinbrødKom lunkent vand i en stor skål og opløs salt og gær heri. Rør ho...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1390
Opskrift

Final Exam Relief

Hæld rom og likør i et collinsglas næsten fyldt med isterninger. Rør og fyld op med ligeli...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 897

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag