Video: Bær med muskat-zabaione
Bær med muskat-zabaioneKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 gram Blandet bær
-
3 stk Æggeblomme
-
75 gram Sukker
-
1 deciliter Muskatvin
-
1 tsk Revet citronskal
Skyl forsigtigt bærrene, og dup dem tørre med køkkenrulle. Pisk æggeblommer og sukker luftigt. Tilsæt muskatvin og citronskal, og varm langsomt cremen op i vandbad. Pisk til den er cremet, det tager et stykke tid, så vær tålmodig. Tag den af varmen, og smag evt. til med lidt mere muskatvin. Servér straks bær og lun zambaione.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Knækbrød
Bland alle ingredienserne og ælt til en smidig dej. Lad dejen hæve en times tid. Del de...
Blommemarmelade
Blommemarmelade Vask blommerne og fjern stenene. Skær herefter blommerne i mindre stykker,...
Kalvemørbrad i hvidvin
Kalvekødet skæres i tynde skiver á ca. 80 - 100 gram - bank dem så flade som muligt. Læg e...