Video: Bær med muskat-zabaione
Bær med muskat-zabaioneKøkken:
Ingredienser:
Fransk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 gram Blandet bær
-
3 stk Æggeblomme
-
75 gram Sukker
-
1 deciliter Muskatvin
-
1 tsk Revet citronskal
Skyl forsigtigt bærrene, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Pisk æggeblommer og sukker luftigt.
Tilsæt muskatvin og citronskal, og varm langsomt cremen op i vandbad.
Pisk til den er cremet, det tager et stykke tid, så vær tålmodig.
Tag den af varmen, og smag evt. til med lidt mere muskatvin.
Servér straks bær og lun zambaione.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordskokke- og rosenkålssuppe
Kog grøntsagerne i bouillonen til de er helt møre. Blend dem og jævn evt. med lidt fløde.
Asiatisk wokret med frugt
Risene bringes i kog i vandet tilsat 1 tsk. salt. Koger i 8 min. Det overskydende vand hæl...
Æble- rosin tærte
Æble- rosin tærteDej: Bland mel med sukker, tilsæt smør i små stykker og ælt dejen godt sa...