Video: Mexicansk bønnegryde
Mexicansk bønnegrydeKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
1.2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Peberfrugt
-
1 spsk Olie
-
1 dåse Hakkede tomater i dåse
-
1 stk Laurbærblad
-
1.2 spsk Bouillon
-
4.5 deciliter Røde kidneybønner
-
250 gram Majs
-
1.2 spsk Citronsaft
-
1 tsk Basilikum
-
0 Paprika
-
0 Salt
-
1 dåse Majs
Skræl løgene og hak dem.
Skyl peberfrugterne og fjern kernerne.
Skær dem i strimler og svits grøntsagerne i fedtstoffet ved svag varme i nogle minutter.
Tilsæt tomater, laurbærblade, paprika, bouillon og kogte bønner.
Lad det koge i ca 10 min.I slutningen af kogetiden tilsætte majs, citronsaft og resten af krydderierne.
Server med kogte ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille.Læg perlehønebrys...
Paella med rejer
Varm halvdelen af fedtstoffet i en stor wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden a...
Kanelsnegle med remonce
Opløs gæren i den håndvarme mælk. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt grundigt. Hold no...