Video: Vandbakkelser hjemmelavet
Vandbakkelser hjemmelavetKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1.1 deciliter Vand
-
65 gram Smør
-
75 gram Hvedemel
-
2 stk Æg
Kog smørret i vandet til det er smeltet.
Tilsæt alt melet og kog lidt endnu.
Køl dejen i køleskabet.
Pisk æggene sammen med den kolde dej med en elpisker i mindst 3 minutter.
Lav 12 dejboller med en ske og bag dem i 20 minutter ved 200 grader.
Åbn ikke ovndøren imens de bages, ellers falder de sammen.
Kan både spises med flødeskum og syltetøj som dessert og med fisk, kaviar og grønsager som forret.
Brug fantasien!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Choko-nougat tærte
Genoise bunde: Forvarm ovnen på 180°C. Læg bagepapir i et 30x15 cm. fad.Genoise (dej): Sme...
Nice vafler
1. Pisk æggene i en skål2. Smelt smørret, kom det i en skål3. Tilføj lidt mel og mælk indt...
Laks i citronsauce
Laks i citronsauceVarm en lille klat smør på en tykbundet pande og steg laksen gylden og m...