Video: Bagt tomatsalat med pestokylling
Bagt tomatsalat med pestokyllingKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2.2 kg Modne tomater
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2.2 spsk Hakket frisk timian
-
0.5 tsk Sukker
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
675 gram Kyllingelår
-
1 spsk Basilikumpesto
-
0.5 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
200 gram Apetina i blok
-
1 deciliter Kørvel
-
1 stk Groft brød som tilbehør
Laves dagen før: langtidsbagte tomater:
Fordel tomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Krydr tomaterne med hvidløg, timian, sukker, salt og peber.
Bag tomaterne midt i ovnen.
Bagetid 4-5 timer ved 75°.
Kylling med pesto:
De 8 udbenede overlår smøres med pesto og rulles sammen, med skindsiden yderst.
Luk dem med en tandstik. Krydr med salt og peber.
Steg kyllingelårene midt i ovnen.
Stegetid for kyllingelår: Ca. 25 min. ved 200°.
Ved serveringen:
Anret de bagte tomater med kylling, ost og kørvelkviste. Server et godt brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret lammekølle med persillerødder
Braiseret lammekølle med persillerødder, fremgangsmåde:Lammekølle krydres med salt og pebe...
Pasta arrabiata
Pastaret med bidStart med at skylle grøntsagerne og snit både hvidløg og chili fint, mens...
Thai nudelsalat
Kog nudlerne efter anvisning på emballagen.Pisk jordnøddesmør, mælk, revet ingefær, presse...