Video: Bagt tomatsalat med pestokylling
Bagt tomatsalat med pestokyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
13
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
2.2 kg Modne tomater
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2.2 spsk Hakket frisk timian
-
0.5 tsk Sukker
-
1 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
675 gram Kyllingelår
-
1 spsk Basilikumpesto
-
0.5 tsk Groft salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
-
200 gram Apetina i blok
-
1 deciliter Kørvel
-
1 stk Groft brød som tilbehør
Langtidsbagte tomater: Fordel tomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr tomaterne med hvidløg, timian, sukker, salt og peber. Bag tomaterne midt i ovnen. Kylling med pesto: Smør kyllingelårene med pesto og rul dem sammen, med skindsiden yderst. Luk dem med en tandstik. Krydr med salt og peber. Steg kyllingelårene midt i ovnen. Ved serveringen: Anret de bagte tomater med kylling, ost og kørvelkviste. Server brød til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet laks med ananas-koriandersauce
Skræl ananasen, fjern kernen og skær den mindre stykker. Opvarm ananas, juice, limesaf...
Timianmarineret andebryst med rødkålssalat
Brystet grilles 12-20 minutter alt efter hvad man bedst kan lide, temperaturen kan være 60...
Thai oksekødssalat
I en stor skål blandes hakkede forårsløg, halket citrongræs, hakkede urter, limesaft, fish...