Video: Bjørns Kartoffelrøsti
Bjørns KartoffelrøstiKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Bagekartoffel
-
1 spsk Smør
-
0 Havsalt
-
0 Peber
Riv kartoflerne med den grove side af rivejernet og pres dem for væde.
Opvarm panden og kom olie på.
Læg de revne kartofler på panden, og pres løbende let med en spartel, ned og indad.
Når kartoffelpandekagen er let gyldne vendes den på låg og steges gylden på den anden side.
Ca 6-8 minutter på hver side.
Læg pandekagen på en bageplade og steg den færdig i ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kammusling stegt med chili og hvidløg
Befri kammuslingerne for hinder. Varm en pande med olivenolie. Når panden er meget varm ko...
Laks med citronsmør
Kryddersmør: Citronmelisse hakkes fint og blandes med smør og citronsaft. Skal stå i køles...
Kinesisk and
Gnid anden med salt overalt. Rist peberkornene på en tør pande i et par minutter. Knus dem...