Video: Glace au four
Glace au fourKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
125 gram Marcipan
-
3 stk Æggehvide
-
150 gram Sukker
-
200 gram Frosne hindbær
-
100 gram Sukker
-
2 spsk Framboise
-
4 stk Æggehvide
-
200 gram Sukker
-
1 tsk Vanillesukker
Fragilitebund:
Riv marcipanen groft og pisk den glat med æggehvider og sukker.
Hældes i en lagkageform med bagepapir i bunden og bages ca. 20 min. ved 200 grader på nederste rille.
Køl bunden af på rist.
------------------------------
Frugtfyld:
Tø bærrene op, hæld dem i en sigte og pres dem lidt.
Kog den afdryppede væde godt ind med sukker, kom bærrene i og lad dem koge 10 min. uden låg, til kompotten er jævn.
Tages fra varmen, smages til med framboise og køles af.
--------------------------
Marengs:
Bland æggehvider og sukker i en metalskål. sæt den i en gryde over simrende vandbag og pist med håndpisker, til hviderne er snehvide og seje.
Tag skålen op og fortsæt piskningen, til marengsen er kold.
Læg bunden på et ildfast fad og smør kompotten på.
Skær isen i tykke skiver og læg dem på kompotten.
Bred et lag marengs ud, så det dækker isen.
Kom resten i sprøjtepose og sprøjt den ud.
Sæt straks fadet i fryser.
Når isen skal serveres, sættes fadet midt i ovnen ved 225 grader til marengsen er gylden, det går temmelig hurtigt, kun 4-5 min., så hold øje med marengsen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Små æbletærter med kanelsukker
1. Forvarm ovnen til 180°C 2. Forbered æblerne ved at vaske dem og skære dem i skiver (ca...
Italienske asparges
Læg aspargesene i et smurt ovnfast fad.Rør tomat, vand, oregano, hvidløgspulver, salt og p...
Amerikansk Æblekage med flødeskum 6 pers
Skræl æblerne, skær dem i både og lig dem i et ildfast fad, drys dem evt. med lidt kanel....