Video: osso buco - italiensk - uden fløde
osso buco - italiensk - uden flødeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Osso buco
-
2.3 stk Bladselleristilk
-
2 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3.4 stk Gulerod
-
2 spsk Olie
-
3.4 stk Gulerod
-
2 spsk Olie
-
0.25 deciliter Bouillon
-
1 deciliter Hvidvin
-
2 spsk Hvedemel
-
1 deciliter Tomatpure
-
1 stk Revet citronskal
Rengør og klargør grøntsager
Skær gulerødder og bladselleri i skiver. sauteres i olie (og smør), vend kødet i mel og kom dem i gryden.
Tilsæt tomatpuré, bouillon og hvidvin. lad det koge ved svag varme under låg i 1,5 til 2 timer (afhængig af kødstykkernes stoerrelse) smag til og server evt med rod mos.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mangosorbet med citron
Mangosorbet med citronVand og sukker koges i en lille gryde til sukkeret er smeltet. Sukke...
Øl og honning marinade
Øl og honning blandes sammen, og smages til med salt og peber. Tilsæt en håndfuld urter.Kø...
Osteomelet
Pisk æggene sammen med vand og salt. Rør parmesanosten og det finthakkede purløg i.Smelt s...