Video: Jamicamørbrad
JamicamørbradKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Hovedret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 Svinemørbrad
-
100 Bacon
-
1.5 spsk Karry
-
2 Løg
-
2 Tomat
-
2.5 Fløde 13%
-
350 Ananas på dåse
-
250 Champignon
-
1.5 Hønsebouillon
Bacon ristes på tør pande, løg i skiver tilsættes og brunes lidt. Mørbrad skæres i ca. 1 cm. tykke skiver, tilsæt mørbrad som brunes, lad det stege i ca. 4 min. tilsæt karry salt/peber og rør godt rundt. Champignon og tomater skæres i kvarte, ananas i små stykker tilsættes. Kom fløde og bouillon i og lad det simre i 10 min. Jævnes lidt med maizena.
Spørgsmål:
hvad med tilbehør til retten ?
Svar:
Ris vil være godt til denne ret - f.eks.basmati -der er lidt mere smag i dem end de almindelige ris.
Hvis du tilsætter lidt gurkemeje til risene når de koges får risene en flot gul farve, og gurkemeje er ikke stærk i smagen som f.eks.karry.
Eller du kan komme lidt friskhakket koriander
oven på de kogte ris, lige før servering.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
10/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine i tomat og hvidløgssauce
Fjern enderne på auberginerne og skær dem i skiver. Læg skiverne i saltvand i ca. 1 time....
Ribbensteg
Her er den nemmeste vej til ribbensteg med sprød svær. Tænd ovnen. Sværen ridses med...
Entrecote med honningbagte rodfrugter og rødvinssauce
Steg bøfferne på en meget varm pande med olie på i 3 min. på hver side. Tag dem af, pak de...