Video: Nektarinsalsa
NektarinsalsaKøkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 stk Nektarin
-
100 gram Løg
-
2 spsk Limesaft
-
2 tsk Hakket jalapeño
-
1 tsk Frisk koriander
-
1 tsk Sukker
-
0.3 tsk Bordsalt
Halvér nektarinerne, fjern stenene og hak dem. Bland alle ingredienserne i en skål. Rør dem sammen og lad dem stå i en time ved stuetemperatur. Rør af og til.
Godt tilbehør til grillet kylling, fisk eller svinekød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin af kartofler og årstidens svampe
Forvarm ovnen til 190°C. Smelt smørret i en stor gryde over middelhøj varme. Tilsæt ski...
Shawama
Bøfkød: 1. Skær bøfferne i strimler og bland grundigt med hvidløg og krydderier. 2. La...
Kartoffelmos med gedeost
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-20 min. Gem lidt af kogevandet til at mose kartofler...