Video: Honning-sennep slaw
Honning-sennep slawKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
12 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Grønkål
-
1 spsk Køkkensalt
-
2 deciliter Mayonnaise
-
2.5 spsk Honning
-
2 spsk Dijonsennep
-
1.5 tsk Sellerifrø
-
1 tsk Revet citronskal
-
0.5 tsk Tabasco
Skær kålen i kvarte, som hakkes på langs og derefter på tværs.
Anbring det hakkede kål i et dørslag, som sættes over en stor skål.
Strø salt over kålen og vend det godt.
Dæk med plastikfolie og stil det på køl natten over.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen i en skål.
Smid al væsken fra kålen ud.
Skyl kålen under rindende vand for at fjerne noget af salten.
Pres så meget væske som muligt ud af kålen.
Overfør kålen til en serveringsskål og hæld dressingen over.
Vend det godt.
Tildæk det og lad det stå på køl i minimum en time.
Smag til med peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svampesalat
Steg svampene på en pande til de er bløde.Skær forårsløgene i mindre stykker og blancher d...
Friske forårsruller
Friske forårsrullerTø rejerne op eller lad dem afdryppe - alt afhængigt efter hvilke type...
Langtidsbraiseret Okseculotte
Sådan laver du okseculotte Culotten afpudses for sener og større mængder fedt og krydres m...