Video: Karrysuppe med kylling
Karrysuppe med kyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Vietnamesisk
Hovedret
18
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Olie
-
500 gram Kyllingebryst
-
1 stk Løg
-
2 stk Skalotteløg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 spsk Ingefær
-
1 stk Citrongræsstilk
-
4 spsk Karry
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Gulerod
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 liter Vand
-
2 spsk Fish sauce
-
1 spsk Limesaft
-
1 stk Laurbærblad
-
2 tsk Chili
-
8 stk Kartofler
-
400 ml Kokosmælk
Karrysuppe med kylling
Opvarm olien i en stor wok over middel varme.
Skær kødet i strimler og løget i både og svits disse ting i olien.
Fjern kylling og løg fra wokken og gem dem.
Skær skalotteløgene, hvidløg i tynde skiver, og kartoflerne i kvarte.
Hak ingefær, citrongræs, karry peberfrugt og guleroder.
Svits skalotteløgene wokken.
Tilsæt hakket hvidløg, ingefær i skiver, hakket citrongræs og karry.
Steg videre i 5 min. og tilsæt så hakket peberfrugt og gulerodsskiver.
Put kylling samt løg tilbage i wokken og tilsæt bouillon, vand og fishsauce.
Krydr med limesaft, laurbærblade og chili.
Bring retten i kog og tilsæt kartofler i kvarte.
Tilsæt så kokosmælk. Skru ned og lad det simre i 40-60 min.
Ved servering pyntes med koriander.
Velbekomme!
Tips og tricks...
Til denne karrysuppe med kylling ville det være passende at spise hjemmelavet naanbrød til eller et koldhævet filonebrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kager med flydende indre
Flydende indre: Del mælkechokoladen i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde samme...
Varmrøget lammekølle med miscerede peberfrugter og rødløgskompot
Forvarm ovnen på 150°C. Varm den røgede lammekølle op sammen med en anelse vand i en g...
Dressing med soltørrede tomater
Hak de soltørrede tomater. Bland alle ingredienserne i en lille skål.