Video: Lammekølle med rosmarin
Lammekølle med rosmarinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Græsk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
12 timer 0 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Honning
-
2 spsk Dijonsennep
-
2 spsk Frisk rosmarin
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Revet citronskal
-
3 stk Hvidløg
-
1 stk Afpudset lammekølle
-
1 tsk Havsalt
Bland honning, sennep, hakket rosmarin, peber, revet citronskal og presset hvidløg i en skål. Rør det godt sammen og gnid lammekøllen med marinaden. Dæk køllen til og lad den marinere i køleskabet natten over. Forvarm ovnen til 230°C. Anbring køllen på en rist og strø godt med salt. Steg lammekøllen i ovnen i 20 min. og skru ned til 200°C.
Steg videre ved denne temperatur i 55-60 min. Lad køllen hvile i 10 min. før den skæres ud og serveres.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøf Stroganof
Bøf StroganofBrun kødet i halvdelen af fedtstoffet i en stor gryde. Tag kødet op af gryden...
Stegt laks
Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller va...
Appelsin-gulerodsdrik
Gulerødder, appelsiner og citronsaft presses i en saftpresser.