Video: Lammekølle med rosmarin
Lammekølle med rosmarinKøkken:
Ingredienser:
Græsk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
12 timer 0 minutter
Antal personer:
-
0.5 deciliter Honning
-
2 spsk Dijonsennep
-
2 spsk Frisk rosmarin
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Revet citronskal
-
3 stk Hvidløg
-
1 stk Afpudset lammekølle
-
1 tsk Havsalt
Bland honning, sennep, hakket rosmarin, peber, revet citronskal og presset hvidløg i en skål.
Rør det godt sammen og gnid lammekøllen med marinaden.
Dæk køllen til og lad den marinere i køleskabet natten over.
Forvarm ovnen til 230°C.
Anbring køllen på en rist og strø godt med salt.
Steg lammekøllen i ovnen i 20 min. og skru ned til 200°C.
Steg videre ved denne temperatur i 55-60 min.
Lad køllen hvile i 10 min. før den skæres ud og serveres.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Flamberet limekylling
Vend kyllingefileterne i noget mel og brun dem hurtigt i halvdelen af smørret. Hæld halvde...
Thai rød curry med kylling
Bring 1/4 af kokosmælken samt karrypastaen i kog i en wok over middelhøj varme. Tilsæt str...
Mørbradgryde a la Bretagne
Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og...