Video: Nem appelsin og makrondessert
Nem appelsin og makrondessertKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Makroner
-
8 stk Appelsin
-
5 deciliter Piskefløde 38%
Makroner knuses i bunden af en stor skål.
Grand Marnier stænkes over makronerne.
Appelsinerne skrælles, skæres i små tern og fordeles over makronerne.
Fløden piskes til flødeskum og lægges ovenpå appelsinerne som et låg.
Stil desserten i køleskabet, indtil den skal serveres.
Det kan anbefales at lave desserten nogle timer i forvejen, så makronerne kan nå at trække væden.
Desserten kan også anrettes direkte i portionsglas.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kvarkkage
Smør og sukker røres blødt og tilsættes knuste kiks. Massen presses fast i bunden af et tæ...
Smørbagte kanelsnegle
Remoncen: Rør smørret godt med rørsukker eller sukker og kanel. Gærdejen: Gæren smuldres...
Mangosalsa
Skræl mangoen og skær den i små mundrette stykker. Smuldr chilien i og tilsæt olivenolien....