Video: Nem appelsin og makrondessert
Nem appelsin og makrondessertKøkken:
Ingredienser:
Dansk
3
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Makroner
-
8 stk Appelsin
-
5 deciliter Piskefløde 38%
Makroner knuses i bunden af en stor skål.
Grand Marnier stænkes over makronerne.
Appelsinerne skrælles, skæres i små tern og fordeles over makronerne.
Fløden piskes til flødeskum og lægges ovenpå appelsinerne som et låg.
Stil desserten i køleskabet, indtil den skal serveres.
Det kan anbefales at lave desserten nogle timer i forvejen, så makronerne kan nå at trække væden.
Desserten kan også anrettes direkte i portionsglas.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
One pot kylling i karry
One pot kylling i karrySkær kyllingen i mindre stykker og put dem ned i gryden sammen med...
Italiensk unghaneroulade
Skær vingerne af unghanen. Derefter udbenes den ved at starte med at skære ved ryggen og f...
Osso buco med safranris og cremulata
Skær 3-4 snit i kanten af hver kødskive - så de ikke danner skål under bruningen. Lad smør...