Video: Nem appelsin og makrondessert
Nem appelsin og makrondessertKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
3
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Makroner
-
8 stk Appelsin
-
5 deciliter Piskefløde 38%
Makroner knuses i bunden af en stor skål. Grand Marnier stænkes over makronerne. Appelsinerne skrælles, skæres i små tern og fordeles over makronerne. Fløden piskes til flødeskum og lægges ovenpå appelsinerne som et låg. Stil desserten i køleskabet, indtil den skal serveres. Det kan anbefales at lave desserten nogle timer i forvejen, så makronerne kan nå at trække væden. Desserten kan også anrettes direkte i portionsglas.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksekødssalat med græskarkerneolie
Snit koldt, kogt oksekød som f.eks.en rest roastbeef i fine strimler. Pil løgene, skær dem...
Hvedekerner med radiser og asparges
Hvedekernerne koges lige som ris. Vand bringes i kog og hvedekernerne koges under låg i 10...
Fyldt kyllingebryst
Sådan tilbereder du retten:Kryder de udbankede kyllingebrystfileter med salt og friskkværn...