Video: Kødboller med skinkekød
Kødboller med skinkekødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
600 gram Røget skinke
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
2 deciliter Skummetmælk
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
150 gram Fuldkornskiks
-
1 dåse Hakkede tomater
-
0.5 deciliter Eddike
-
2.5 deciliter Brun farin
-
1 tsk Sennepspulver
Forvarm ovnen til 175°C. Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker. I en stor skål blandes de tre slags kød godt. Rør mælk, æg og knuste kiks i farsen. Form farsen til store kugler på ca. 5 cm i diameter og placér dem i et ovnfast fad. I en separat skål blandes tomat, eddike, farin og sennepspulver. Rør det godt sammen og hæld det over kødbollerne. Bag kødbollerne i den forvarmede ovn i en times tid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Thai burgere
Sådan laver du thai burgere Forvarm grillen til høj varme. I en stor skål blandes hakke...
Krebinetter med brun sovs og kartofler
Form kødet til 6-8 bøffer og krydr med salt og peber. Kog kartoflerne møre. Steg kre...
Bagt laks med pecannød
Forvarm ovnen til 200°C. Bland sennep, smeltet smør og honning i én skål og bland rasp, ha...