Video: Kødboller med skinkekød
Kødboller med skinkekødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
600 gram Røget skinke
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
2 deciliter Skummetmælk
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
150 gram Fuldkornskiks
-
1 dåse Hakkede tomater
-
0.5 deciliter Eddike
-
2.5 deciliter Brun farin
-
1 tsk Sennepspulver
Forvarm ovnen til 175°C.
Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker.
I en stor skål blandes de tre slags kød godt.
Rør mælk, æg og knuste kiks i farsen.
Form farsen til store kugler på ca. 5 cm i diameter og placér dem i et ovnfast fad.
I en separat skål blandes tomat, eddike, farin og sennepspulver.
Rør det godt sammen og hæld det over kødbollerne.
Bag kødbollerne i den forvarmede ovn i en times tid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolade og valnødder cookies
Giv eventuelt valnødderne 15 minutter i ovnen før du hakker dem og putter dem i dejen for...
Julekaramel med valnød
Julekaramel med valnødderSmør et fad og stil det til side. Smelt smørret i en stor gryde o...
Ristet brød med katalansk smør
Tag blommerne ud af de hårdkogte æg og smid hviden ud. Mos æggeblommer og smør til en past...