Video: Kødboller med skinkekød
Kødboller med skinkekødKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
600 gram Røget skinke
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
2 deciliter Skummetmælk
-
2 stk Pasteuriseret æg
-
150 gram Fuldkornskiks
-
1 dåse Hakkede tomater
-
0.5 deciliter Eddike
-
2.5 deciliter Brun farin
-
1 tsk Sennepspulver
Forvarm ovnen til 175°C. Få skinkekødet hakket eller hak det selv i en kødhakker. I en stor skål blandes de tre slags kød godt. Rør mælk, æg og knuste kiks i farsen. Form farsen til store kugler på ca. 5 cm i diameter og placér dem i et ovnfast fad. I en separat skål blandes tomat, eddike, farin og sennepspulver. Rør det godt sammen og hæld det over kødbollerne. Bag kødbollerne i den forvarmede ovn i en times tid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem avocadosuppe
Skræl avocadoerne. Varm hønsebouillonen op. Blend avocadoer, bouillon, salt og peber. P...
Italiensk pasta med svampe og bacon
Tilberedning: Kog pastaen al dente som anvist på pakken. Rens svampene og skær dem i sm...
Grillede grøntsager med fuldkornspasta
Skær grøntsagerne i små buketter og stave. Kog pasta ifølge anvisning på pakken. Grill g...