Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Dessert
40 minutter
2 timer 30 minutter
6
Fremgangsmåde:
Læg husblassen i blød i rigeligt vand.
Lad sukker, vand og honning koge i en gryde, til temperaturen er oppe på 131°C.
Sørg for at pensle grydens sider med vand for at forhindre at der dannes sukkerkrystaller.
Pisk æggehviderne stive og hæld, mens du pisker, den varme sukkerlage ved æggehviderne.
Massen tilsættes appelsinskal og kanel.
Vrid vandet af husblassen og smelt den i en gryde.
Hæld husblassen i sukkermassen under kraftig piskning.
Hæld skumfidusmassen i en form foret med madfilm og lad den stivne i køleskabet i nogle timer.
Skær den stivnede masse i tern og vend dem i flormelis og maizena.
Antal personer: 4
21 stk Husblas
6 deciliter Sukker
2 deciliter Vand
0.5 deciliter Honning
4 stk Pasteuriseret æggehvide
2 tsk Kanel