Vegetarisk Bagværk Desserter
Nutrition facts: 717 calories 50.983333333333 carb 49.795166666667 fat 2.2833333333333 fiber 16.276 protein 22.361883333333 fat 36.783333333333 sugar

Video: Varm chokoladekage med flydende fyld

Varm chokoladekage med flydende fyld

Varm chokoladekage med flydende fyld

Varm chokoladekage med flydende fyld
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Vi anbefaler

Vin - Soucherie Coteaux du Layon Exception - Stk. pris v/6 flasker


Vinhus: Château Soucherie, Loire, Frankrig, Type: Dessertvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 254,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Soucherie Coteaux du Layon ExceptionChâteau Soucherie er et af de smukkeste små vinslotte i Frankrig. Fantastisk smuk og klassisk arkitektur og beliggende mellem vinmarkerne på skråningen m... læs mere


Køb og spar 10%  

Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Frost og forme

Spørgsmål:

Kan man godt bruge papirsmuffinforme, eller er der ikke hold nok i dem? Hvor lang tid skal henholdsvis fyldet og kagerne fryses? Jeg går ud fra at fyldet skal fryses helt for at man kan lægge dem inden i kagerne, men skal det være natten over eller er et par timer nok? På forhånd mange tak for hjælpen. Jeg glæder mig vildt til at prøve kagerne de lyder super lækre!



Svar:

Jeg vil anbefale, at du bruger faste forme af samme grund, som du selv skriver. Hvis du ikke har nogen, kan de købes billigt.

Lad fyldet fryse ca. 1-2 timer.

De færdige kager skal nok fryse noget længere, formentlig 3 timer.

Kagerne skal fryses igen, da det er meningen at kagerne skal være faste, når man kommer dem i ovnen.

Håber det var svar på dine spørgsmål.

mvh.

Esben
Opskrifter.dk

16/01-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tapas - Chorizo i cider mv.

Proteinrig mad
Kødretter

Olien hældes i en lille gryde og varmes under middel varme. Herefter hældes alle ingredie...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 694
Opskrift

Tilbehør til ratatouille

Fiskeretter

Varm ovnen op til 180°C. Rens makrellen godt, men lad hoved og hale blive på. Snit 3-...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 507
Opskrift

Kalkun cordon bleu

Proteinrig mad
Fjerkræ

Skær kalkunbryst i skiver, 1 pr. person. Skær en slids så der dannes en lomme. Fyld me...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1348

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag