Video: Sauce verte til laks
Sauce verte til laksKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 tsk Bordsalt
-
1 spsk Eddike
-
6 spsk Olie
-
0 Kørvel
-
0 Estragon
-
0 Frisk persille
-
0 Frisk spinat
Sådan laver du sauce verte til laks.
Det er meget vigtigt at olie og æg har samme temperatur (ikke for koldt), da mayonnaisen meget let kan skille.
Mayonnaise: Æggeblommer piskes med lidt salt.
Tilsæt eddike og olie lidt ad gangen, indtil du har en flot mayonnaise (bliver den for stiv tilsættes lidt lunkent vand).
Sauce: Hak/blend en håndfuld kørvel, esdragon, persille og spinat fint.
Blanchér dem i kogende vand.
Bland dem derefter i mayonnaisen og smag til med salt og peber.
Servér til fersk laks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Amerikanske brunch pandekager med havregryn
Bland alle de ovenstående ingredienser i en skål, til dejen er ensartet. Varm panden, evt....
Kalkungryde med ris
Sådan laver du kalkungrydeKalkun skæres i tern og svitses i gryden sammen med løg i lidt o...
Stegte kyllingelår med pastasalat
Alle ingredienser til marinaden blandes og kyllingelårene vendes i. Kyllingelårene steges...