Video: Bagte fyldte græskar
Bagte fyldte græskarKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 25 minutter
Antal personer:
-
100 gram Græskar
-
2 stk Æbler
-
1 dåse Ananas på dåse
-
1 pakke Valnød
-
1 tsk Kanel
-
0.5 tsk Revet muskatnød
-
0.3 tsk Stødt nellike
Skær toppen af græskarret (gem den) og fjern kernerne. Placér det med skæresiden nedad i et fad og bag det på 175°C i ca. 40 min. eller til det er blødt og mørt. Grav græskarrets frugtkød ud med en ske, således at der efterlades en skal på ca. ½ cm tykkelse. Fyld: Skær æblerne i kvarte og fjern kernehuset. Blend dem til småstykker i en foodprocessor. Tilsæt de resterende ingredienser og kør blenderen, til det er blandet godt sammen. Hæld fyldet i det udhulede græskar og læg toppen på igen. Bag det fyldte græskar i ovnen på 200°C i ca. 45 min. eller til fyldet er varmt.
Spørgsmål:
Det lyder rigtig sjovt med et græskar til dessert! Jeg er i tvivl om græskarkødet skal med i foodprocessoren sammen med de andre ingredienser ?
Svar:
Kære bruger
Nej, det er ikke meningen. Græskarret skal forblive helt og fyldet hældes heri.
Når du så serverer skrabes både fyld og selve græskarret op.
God fornøjelse.
Mvh.
Martin
Opskrtifter.dk
24/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Helstegt kylling med tandoori og mangochutneydip
Bland tandooripulver, salt og peber med olie i en lille skål. Anbring kyllingen i en brade...
Mousse au chocolat
Hak chokoladen og smelt den i en skål over en gryde med varmt vand. Pisk fløden næsten s...
Græske kartofler
Vask/skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoflerne ud i et ildfast fad eller en br...