Video: Asiatisk aspargessalat med pecannødder
Asiatisk aspargessalat med pecannødderKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
7
Tilberedningstid
25 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Grøn asparges
-
0.5 deciliter Sherryvineddike
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
2 spsk Olie
-
2 tsk Sukker
-
1 deciliter Pekannød
-
1 spsk Frisk purløg
Bring en mellemstor gryde med vand i kog. Kog aspargesene, til de er møre men stadig sprøde. Hæld vandet fra og nedsænk dem kortvarigt i koldt vand. Eddike, soja, olie, sukker, salt og peber anbringes i en stor frysepose og blandes. De kogte asparges puttes i posen, som lukkes. Lad aspargesene marinere i posen i et døgn i køleskabet. Strø de marinerede asparges med pecannødder eller mandler og hakket purløg.
Spørgsmål:
Hej, är denna rätt god som förrätt eller vad passar den annars bra till? Mvh Sara
Svar:
Hej , den är bra till förrätt och kanske till stekt fisk ?
Mvh Tomas
recept.se
06/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Singapore Sling
Hæld grenadine i bunden af et collins glas og fyld med is. Tilsæt gin og fyld med lige mæn...
Omelet med hakket grønt
Bland æg, vand, salt, peber og de friske hakkede krydderurter i en skål, pisk/rør ingredie...
Marineret mozzarella på ciabattabrød
Skær mozzarellaen i centimetertykke skiver og fordel skiverne på en stor tallerken. Bland...