Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1324 calories 32.575 carb 25.41825 fat 2.525 fiber 22.626 protein 9.9745 fat 5.275 sugar

Video: Oksefarssuppe

Oksefarssuppe

Oksefarssuppe

Oksefarssuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
tilbehør

Spørgsmål:

skal man servere kartofler til denne ret, eller skal man servere ris eller bare fluts ? Jeg er i tvivl om, at man kan blive mæt af denne suppe.



Svar:
Hej , jeg tror flutes er nok til denne ret

Mvh Tomas
opskrifter.dk

15/12-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Marinerede barbecue ribben

Fedtfattig mad
Kødretter

Bland marinaden og lad ribbenene trække i den i mindst 8 timer (gerne natten over). Læg...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 543
Opskrift

Kartoffel-karry-kokos-suppe

Vegetar
Vegansk Mad

Sautér kartofler i tern i lidt olie i en varm gryde. De skal ikke tage farve, men må gerne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 752
Opskrift

Brunsviger - Radza

Vegetar

Margarine smuldres i melet. Sukker, kardemomme og salt tilsættes. Gæren udrøres i den lunk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 588

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag