Video: Oksefarssuppe
OksefarssuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bacon
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 spsk Karry
-
3 stk Løg
-
1 dåse Flåede tomater
-
1.5 liter Oksebouillon
-
1 deciliter Fløde 13%
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Frisk peberrod
Svits bacon let i en gryde. Kom fars samt hakket løg i, drys karry ved. Rør rundt til kødet er smuldret og brunet. Hæld tomaterne og væden ved. Drys lidt caynnepeber ved - ikke for meget, da det er meget stærkt. Hæld bouillon i og lad det koge i 20 min. Tilsæt creme fraiche og høvlet peberrod. Hæld fløden i og rør godt rundt. Smag til med salt, evt. mere karry og cayennepeber.
Spørgsmål:
skal man servere kartofler til denne ret, eller skal man servere ris eller bare fluts ? Jeg er i tvivl om, at man kan blive mæt af denne suppe.
Svar:
Hej , jeg tror flutes er nok til denne ret
Mvh Tomas
opskrifter.dk
15/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marmorkage
Sukker og æg piskes sammen til en skummende lysegul masse. Smørret smeltes og hældes i æg...
Rygeostsalat
Sådan laver du en lækker rygeostsalatRygeosten røres med vineddike, vand og let mayonnaise...
Hvide Asparges med trøffel crème
Skræl aspargesene og knæk bunden af. Kog dem møre i en gryde vand tilsæt salt, sukker og s...