Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1324 calories 32.575 carb 25.41825 fat 2.525 fiber 22.626 protein 9.9745 fat 5.275 sugar

Video: Oksefarssuppe

Oksefarssuppe

Oksefarssuppe

Oksefarssuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Kokkens svar
tilbehør

Spørgsmål:

skal man servere kartofler til denne ret, eller skal man servere ris eller bare fluts ? Jeg er i tvivl om, at man kan blive mæt af denne suppe.



Svar:
Hej , jeg tror flutes er nok til denne ret

Mvh Tomas
opskrifter.dk

15/12-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Gærklejner

Vegetar

Opvarm en stor kop mælk op til ca. 25-30 grader, når det er varmet op tilføjes gær, æg, su...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1802
Opskrift

Vinterlam

Stærk mad
Kødretter

Varm smørret eller margarinen op i en gryde, og vend kødet heri. Drys melet over, og svits...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1057
Opskrift

Osso buco på rødvin

Kødretter

Rids kødet i kanten hele vejen rundt. Vend hver skive i mel med salt og peber. Brun kø...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1752

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag