Video: Oksefarssuppe
OksefarssuppeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bacon
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 spsk Karry
-
3 stk Løg
-
1 dåse Flåede tomater
-
1.5 liter Oksebouillon
-
1 deciliter Fløde 13%
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Frisk peberrod
Svits bacon let i en gryde.
Kom fars samt hakket løg i, drys karry ved.
Rør rundt til kødet er smuldret og brunet.
Hæld tomaterne og væden ved.
Drys lidt caynnepeber ved - ikke for meget, da det er meget stærkt.
Hæld bouillon i og lad det koge i 20 min.
Tilsæt creme fraiche og høvlet peberrod.
Hæld fløden i og rør godt rundt. Smag til med salt, evt. mere karry og cayennepeber.
Spørgsmål:
skal man servere kartofler til denne ret, eller skal man servere ris eller bare fluts ? Jeg er i tvivl om, at man kan blive mæt af denne suppe.
Svar:
Hej , jeg tror flutes er nok til denne ret
Mvh Tomas
opskrifter.dk
15/12-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem chili con carne
Nem chili con carnePil og hak løget. Kom en smule vand i en gryde og kom de hakkede løg he...
Hjemmelavet leverpostej
Smelt smør i en gryde og pisk melet i. Herefter tilsættes mælk og sovsen bages tyk. Det he...
Blomkålsgratin med sprødt låg
Ovnen forvarmes til 180 grader. Pastaen koges mør i rigeligt, spilkogende vand. Vandet hæl...