Video: Omelet med stuvning
Omelet med stuvningKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
1 deciliter Vand
-
15 gram Smør
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
15 gram Smør
-
2 spsk Hvedemel
-
1.5 deciliter Letmælk
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
100 gram Frossen hakket spinat
Stuvning:
Smørret smeltes i en gryde, mel tilsættes og stuvningen bages ved svag varme.
Vand tilsættes og spædes op, lad stuvningen koge i 3-4 min.
Tilsæt fyldet i stuvningen, kan bruge champignon eller skaldyr fremfor spinat.
Smag det til med salt, peber og krydderier (f.eks. frisk basilikum).
Omelet dejen:
Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen.
Kan bruges mælk i stedet for vand, giver en lidt mere cremet smag.
Smelt smørret på en ikke alt for stor pande, brug en paletkniv (gerne plastik for at skåne panden) til at løsne omeletten fra kanten.
Steg den ved svag varme i nogle minutter.
Idet omeletten vendes, fyldes den bagte side med stuvningen.
Brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Den må gerne være fugtig, når den vendes, ellers bliver den tør.
Pynt den færdige omelet med friske krydderurter.
Velbekomme !
Spørgsmål:
Hur gör man stuvad spenat
Svar:
Hej , en bechamel med lite riven muskatnöt i , svetta spenaten i lite smör på med saucen , så är det färdigt
Mvh Tomas
recept.se
31/10-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillede saltimboccaruller
Bank fileterne ud med en kødbanker. Læg ost og et par salvieblade på hver og derpå en skiv...
Chokoladedyppede kirsebær
Vask kirsebærrene (du skal ikke tage stilkene af).Smelt chokoladen i et vandbad (i en glas...
Canadisk havrebrød
Bland havregryn, sirup, smør, salt og sukker i en skål. Hæld det kogende vand over og rør...