Video: Pocherede æg med mayonnaise og salat
Pocherede æg med mayonnaise og salatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
150 gram Mayonnaise
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
0.5 tsk Paprika
-
100 gram Kogt røget skinke
-
0.5 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
0.25 stk Agurk
-
3 stk Tomat
-
100 gram Champignon
Æggene pocheres, læs beskrivelse nedenfor.
Fordel mayonnaisen i 2 portioner, den ene portion smages til med tomatpuré og anden med paprika.
Salaten anrettes af tomater, agurk og champignoner i skiver, evt. med hvidløgsdressing.
Skinken skæres i skiver og lægges ved.
De pocherede æg anrettes ved salaten og skiftevis hæles de 2 blandede mayonnaiser (hvid og rød) ud over.
Æg til pochering skal være helt friske, så hviden holder bedre om blommen og ikke fordeler sig i vandet.
Brug rigeligt af vand og tilsæt 1 spsk eddike og 1 tsk salt pr. liter vand.
Vandet bringes i kog.
Æggene knækkes ud i en kop, et ad gangen.
Lad dem glide forsigtigt ned i vandet.
Æggene koges i 3-4 min og tages op med f.eks. en hulske hvor efter æggene pudses af.
Ristet franskbrød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bedstemors krydderboller
Opskriften er til 20 krydderboller. Mælken opvarmes til den er lun, hvorefter først gær o...
Grillede nakkekoteletter med ananassalsa
Klargør en grill til middelhøj varme.Rør olie, kommen, salt og peber sammen i en skål. Smø...
Alfredos æggekage
Tænd ovnen på 220 grader. Hak salatløg, squash og hvidløg groft og svits stykkerne på en p...