Video: Fyldt kål med oksekød, squash og urter
Fyldt kål med oksekød, squash og urterKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
2 stk Kinakål
-
0.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 spsk Olivenolie
-
2 stk Squash
-
1 stk Bøftomat
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Aubergine
-
2 stk Hvidløg
-
200 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 spsk Frisk basilikum
-
1 spsk Frisk persille
-
1 spsk Frisk timian
-
0.5 deciliter Rasp
-
2 spsk Usaltet smør
Opvarm ovnen til 175°C.
Skær kålene i halve på langs.
Udhul kålene således at der bliver 3 lag tilbage.
Skær det udtagne kål i fine strimler.
Fyld:
Opvarm bouillon og olivenolien i en gryde.
Tilsæt hakkede grøntsager samt strimlet kål, hakket hvidløg samt oksekød.
Lad det stege, til kødet er brunet og grøntsagerne er møre.
Tilsæt hakkede urter.
Placér fyldet i kålhalvdelene.
Bland rasp med smeltet smør og hæld det over de fyldte kål.
Bag kålene til de er møre, ca. 35 min. Krydr med salt og peber.
Ris eller groft brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksemørbrad stegt som steaks
Oksemørbrad stegt som steaksMørbraden skæres i steaks på ca. 200 g hver.Kartoflerne vaskes...
Salat med friske figner og æble
Skær løget i tynde skiver og skær figner og æble i tern. Rør det sammen med mangochutney o...
Stegt grønkål vendt i sesamfrø
Stegt grønkål vendt i sesamfrø Varm olien på en pande og tilsæt kålen i mindre stykker. H...