Video: Bagte pærer med cognac
Bagte pærer med cognacKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
6 stk Pære
-
0.5 deciliter Brun farin
-
2 spsk Usaltet smør
-
1 deciliter Vand
-
0.5 deciliter Cognac
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
Opvarm ovnen til 230°C.
Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kernehuset med en ske.
Vend pærerne med farin i en skål.
Smelt smørret i et ovnfast fad i ovnen.
Tilsæt pærerne og vend dem i det smeltede smør.
Tilsæt vand til fadet og bag pærerne i fadet i ca. 40 min., afhængigt af hvor modne pærerne er.
Vend dem et par gange undervejs.
Tag fadet ud af ovnen.
Overfør pærerne til en tallerken med en hulske.
Tilsæt cognac til pæresaucen.
Rør rundt med en ske og sørg for at skrabe de brunede og sprøde stykker af bunden af fadet.
Returnér pærerne til fadet.
Pisk fløden i en skål. Tilsæt en lille anelse cognac og rør godt rundt.
Servér pærerne med cognacsauce og flødeskum.
Spørgsmål:
Skal pærene serveres varme eller kolde? Venlig hilsen Lis Jessen
Svar:
Hej , dem må du gerne servere lune
Mvh Tomas
opskrifter.dk
21/08-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majs i ovn
Majs i ovnTænd ovnen på 250 grader.Tag bladene af majskolberne. Læg majskolberne i vand i...
Grønne bønner med valnødder
Placér hakkede valnødder på en bageplade. Bag dem på 175°C i 5-8 min. Kog bønnerne i lets...
Bacontærte med porrer
Bacontærte med porrerSvits baconternene på en pande til de er gyldne og læg dem derefter p...