Opvarm ovnen til 230°C. Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kernehuset med en ske. Vend pærerne med farin i en skål. Smelt smørre

Bagte pærer med cognac

Bagte pærer med cognac
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Bagte pære

Spørgsmål:

Skal pærene serveres varme eller kolde? Venlig hilsen Lis Jessen



Svar:
Hej , dem må du gerne servere lune
Mvh Tomas
opskrifter.dk

21/08-2009 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Æggekage med bacon og champignoner

Proteinrig mad
Kødretter

Svits bacon på en pande. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden i fedtstoffet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gullasch med bacon

Kødretter

Steg baconen i en stor gryde, til det er sprødt, ca. 5 min. Gem baconen til en anden lejli...

  1
Sværhedsgrad: 4,0 / 5
Opskrift

Kammusling med fennikel

Stærk mad
Fiskeretter

Fjern de yderste blade på fenniklerne og vask dem godt. Skær dem i tynde skiver og læg dem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag