Video: Bagte pærer med cognac
Bagte pærer med cognacKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
6 stk Pære
-
0.5 deciliter Brun farin
-
2 spsk Usaltet smør
-
1 deciliter Vand
-
0.5 deciliter Cognac
-
0.5 deciliter Piskefløde 38%
Opvarm ovnen til 230°C.
Skræl og halvér pærerne (efterlad stilken intakt) og fjern kernehuset med en ske.
Vend pærerne med farin i en skål.
Smelt smørret i et ovnfast fad i ovnen.
Tilsæt pærerne og vend dem i det smeltede smør.
Tilsæt vand til fadet og bag pærerne i fadet i ca. 40 min., afhængigt af hvor modne pærerne er.
Vend dem et par gange undervejs.
Tag fadet ud af ovnen.
Overfør pærerne til en tallerken med en hulske.
Tilsæt cognac til pæresaucen.
Rør rundt med en ske og sørg for at skrabe de brunede og sprøde stykker af bunden af fadet.
Returnér pærerne til fadet.
Pisk fløden i en skål. Tilsæt en lille anelse cognac og rør godt rundt.
Servér pærerne med cognacsauce og flødeskum.
Spørgsmål:
Skal pærene serveres varme eller kolde? Venlig hilsen Lis Jessen
Svar:
Hej , dem må du gerne servere lune
Mvh Tomas
opskrifter.dk
21/08-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem jordbæris
Pisk fløden til let skum. Mos jordbærrene godt og bland dem med yoghurten. Vend flødeskumm...
Den bedste banankage
Sådan laver du den bedste banankageTænd ovnen på 175°.Først pisker du sukker, vaniljesukke...
Hummer med ingefær og forårsgrøntsager
Tilberedning af hummer med ingefær og forårsgrøntsagerBouillon/sauceKog bouillon ingredien...