Video: Nudelsuppe med skinke og salat
Nudelsuppe med skinke og salatKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
11
Tilberedningstid
3 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
3 deciliter Vand
-
1 bdt Forårsløg
-
1 spsk Ingefær
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 kvist Frisk koriander
-
175 gram Skinke
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
200 gram Nudler
-
0.25 stk Iceberg salat
-
1 stk Forårsløg
Dæk kyllingen med vand i en stor gryde. Tilsæt hakket forårsløg, ingefær i tynde skiver, knust hvidløg og hakket koriander. Lad indholdet i gryden simre i tre timer uden låg. Skum suppen når det er nødvendigt. Overfør kyllingen til et skærebræt (gem fonden). Skær brystkødet af kyllingen og gem resten til et andet formål. Brystkødet skæres i strimler. Skær skinkekødet i tern. Hæld fonden gennem en fin si og smid de faste dele ud. Opvarm fonden med salt til det simrer. Kog i mellemtiden nudlerne i et par minutter. Tilsæt hakket salat i de sidste 30 sek. Dræn nudler og salat i et dørslag. Fordel nudler og salat i suppeskåle. Tilsæt kyllingestrimler og skinketern, overhæld med opkogt fond og pynt med hakket forårsløg. Servér suppen varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags Norsk øllebrød
Gammeldags Norsk øllebrødSkær brød i mindre stykker og læg dem i vandet i 2-3 timer. Husk...
Engelsk søsterkage
Forvarm ovnen til 175°C. Bland smør og sukker godt sammen. Pisk æggene og rør dem i dej...
Krydrede mørbradsbøffer på grill
Bland krydderierne i en lille skål. Skær mørbraden ud i én bøf til hver person. Pensl bøff...