Video: Moster Ingeborgs kager
Moster Ingeborgs kagerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
200 gram Smør
-
1 deciliter Brun farin
-
3 deciliter Hvedemel
-
100 gram Hasselnød
-
2 spsk Frisk mynte
Rør smør og farin sammen i en skål.
Tilsæt mel, finthakkede nødder og hakket mynte.
Ælt dejen godt.
Rul dejen til små kugler.
Læg kuglerne på bageplader med bagepapir.
Tryk oven på hver kugle med en gaffel.
Bag kagerne midt i ovnen på 200°C i 10-12 min.
Spørgsmål:
Skal man smilte smøret først, før man blander det med farin?
Svar:
Hej, det er ikke nødvendigt, bare stue temperatur
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/12-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Groft brød med grøntsager
Skræl grøntsagerne og riv dem + æbler groft.Vand, gær, honning, salt og de revne grøntsage...
Julesalat med gorgonzola og mandel
Opvarm fløden til kogepunktet og tilsæt gorgonzola. Tilsæt cognac og inddamp alkoholen. Ti...
Pandekager med marinerede jordbær og chokoladesauce
Dej: Hvedemel, sukker og salt blandes godt i en stor skål. Der laves en lille fordybning i...