Video: Crema pasticcera med jordbær coulis
Crema pasticcera med jordbær coulisKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æg
-
250 gram Brun farin
-
150 gram Hvedemel
-
1 deciliter Skummetmælk
-
200 gram Friske jordbær
-
50 gram Flormelis
-
4 spsk Pernod
Pisk æg med farin og tilsæt mel. Tilsæt mælk og kog i 3 min.
Kompot: Kog jordbær med flormelis og pernod i få minutter.
Server cremen med jordbærkompot.
Kan også laves med hindbær.
Spørgsmål:
Hej Opskrifter.dk Først tak for et rigtigt godt site. dernæst, jeg skal holde en fødselsdag her på lørdag og ved hvad vi skal have men har så kigget på jeres Chokoladekage som ser rigtig godt ud (dog kan man give den 45 min istedet hvis man vil have den lidt cremet i midten !?) hertil vil jeg serverer en kugle vanilje is og ville så have en dessertsauce til.. evt. hindbær eller jordbær dessertsauce, men hvordan laver jeg den !?
Svar:
I stedet for en dessersauce, ville jeg lave en coulis (pure) - se denne opskrift; jordbær kan erstattes af andre bær, og pernod kan godt undværes:
Crema pasticcera med jordbær coulis
Det vil være frisk og godt til isen.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
30/01-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Er det brød eller hvad der ligger ovenpå?
Svar:
Det er butterdej skåret i trekanter, penslet med æg og bagt i ovnen.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
18/04-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Serveres den kold eller varmt?
Svar:
Serveres kold.
mvh Tomas
Opskrifter.dk
21/07-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Barbarella
Ryst med knust is og si over i et afkølet whiskeyglas.
Peanut satay sauce
Peanut satay sauce:Bland kokosmælk, jordnøddesmør, revet løg, sojasauce, farin og knust ch...
Pizza med tunfyld
Opløs gæren i lunkent vand, og tilsæt salt og olivenolie. Tilsæt det meste mel, og ælt dej...