Video: Farserede dadler
Farserede dadlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
24 stk Tørret dadler
-
24 stk Mandler
-
100 gram Marcipan
-
100 gram Flødechokolade
Tag kernerne ud af dadlerne og sæt en mandel ned i hver daddel.
Rul eller pres et lille stykke marcipan, så man kan svøbe en daddel i det.
Gentag indtil alle dadlerne er svøbt.
Smelt chokolade i et vandbad.
Dyp marcipan "æggene" i chokoladen og sæt dem i køleskabet, til de stivnet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spinatsalat
Spinatsalat Start med at riste pinjekerner. Varm en pande op ved middel varme og rist...
Engelsk lagkage
Dej: Sukker, mel, blødgjort smør, æggeblommer, mælk samt bagepulver røres sammen til en jæ...
Citrusdressing
Bland hvidvinseddike, appelsinjuice, hakket persille og reven citron- og appelsinskal samm...