Video: Farserede dadler
Farserede dadlerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
24 stk Tørret dadler
-
24 stk Mandler
-
100 gram Marcipan
-
100 gram Flødechokolade
Tag kernerne ud af dadlerne og sæt en mandel ned i hver daddel.
Rul eller pres et lille stykke marcipan, så man kan svøbe en daddel i det.
Gentag indtil alle dadlerne er svøbt.
Smelt chokolade i et vandbad.
Dyp marcipan "æggene" i chokoladen og sæt dem i køleskabet, til de stivnet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svampetoast med parmaskinke
Svampetoast med parmaskinke1. Sæt ovnen på 250 grader varmluft. Rens svampene og skær dem...
Basilikum Pesto
Basilikum PestoRist nødderne på en tør pande, til de er lettere gyldne og sæt til side for...
Gulerodsboller
Sådan laver du gulerodsboller Riv gulerødderne groft. Opløs gæren i lunkent vand.Alle ingr...