Video: Farserede dadler
Farserede dadlerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
4
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
24 stk Tørret dadler
-
24 stk Mandler
-
100 gram Marcipan
-
100 gram Flødechokolade
Tag kernerne ud af dadlerne og sæt en mandel ned i hver daddel. Rul eller pres et lille stykke marcipan, så man kan svøbe en daddel i det. Gentag indtil alle dadlerne er svøbt. Smelt chokolade i et vandbad. Dyp marcipan "æggene" i chokoladen og sæt dem i køleskabet, til de stivnet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laksefiletter med ris og tomatsovs
Tænd for oven i 200 grader. Ris: Vand, salt og ris bringes i kog. Rør rundt. læg låg på...
Capuchino-fudge-cheese cake
Knus småkager, chokolade, og brun sukker i en foodprocessor. Tilsæt smørret og lad maskine...
Asiatisk nudelsalat m. oksekød
Rist jordnødder på en tør pande og stil til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pak...