Video: Italienske penne med bacon
Italienske penne med baconKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
8 stk Bacon
-
1 stk Løg
-
1 stk Aubergine
-
1 stk Hakkede tomater
-
4 stk Hvidløg
-
1 spsk Balsamico
-
1 tsk Frisk timian
-
0.5 deciliter Kapers
-
500 gram Pasta penne
-
2 spsk Olivenolie
-
200 gram Feta 40+
-
1 deciliter Sorte oliven
Hak bacon fint. Steg bacon over moderat varme i en stor pande. Overfør det til køkkenrulle for at dræne det. Sautér hakket løg og aubergine i tern i baconfedtet på samme pande, ca. 15 min. Tilsæt tomat, presset hvidløg, balsamico, timian og kapers. Smag saucen til med salt og peber. Kog pastaen al dente i letsaltet vand. Hæld vandet fra og overfør pastaen til en stor skål. Vend pastaen med olivenolie og bland saucen, smuldret feta, oliven og baconstykker i. Pynt med persille og servér.
God som tilbehør til kødretter eller som hovedmåltid på skovturen eller lignende
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aspargessuppe med karrykylling på pind
Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær hovederne fra aspargesene og gem dem....
Chokoladekage med mousse
Chokoladekage med mousseMousseFørste delI en gryde røres æggeblommer og sukker og halvdele...
Tomatsalsa
TomatsalsaSkræl løgene og rens chilierne, dræn tomatjuicen fra cherrytomaterne. Blend alle...