Video: Lam bourguignon
Lam bourguignonKøkken:
Ingredienser:
Fransk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
100 gram Bacon
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløg
-
1 stk Gulerod
-
750 gram Lammehals
-
3 deciliter Rødvin
-
2 tsk Tomatpure
-
1 tsk Havsalt
-
0 Peber
-
250 gram Champignon
-
1 kvist Frisk persille
Klip bacon i strimler og rist det.
Skær løg, hvidløg og gulerod i terninger og svits i baconfedtet.
Tilsæt kødet og brun det.
Tilsæt rødvin, tomatpure, salt og peber og lad retten småkoge i 1 time.
Skær champignon i skiver og lad dem koge med de sidste 5 min.
Drys hakket persille over.
Løse ris eller flutes og grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indisk rejecurry
Pil rejerne. Put kokosmelet på en tør pande og rist det ved medium varme, mens du rører i...
Kalkunbaconsandwich
Rist brødskiverne. Spred et tyndt lag mayonnaise på hver skive. Fordel 1 salatblad, 2 t...
Pasta carbonara
Pasta carbonara Sæt vand over i en gryde til pasta. Når vandet koger, koges pastaen som an...