Video: Champignon i butterdej
Champignon i butterdejKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Butterdej
-
100 gram Champignon
-
1 spsk Citronsaft
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
50 gram Emmenthaler
-
2 spsk Frisk persille
-
1 stk Æg
Læg butterdejspladerne ved siden af hinanden og lad dem tø op, rul dem ud til kvadrater, halvér dem diagonalt til trekanter.
Forvarm ovnen til 180°C (varmluft 160°C).
Rens champignonerne, skær dem i tynde skiver eller hak dem fint, dryp dem med citronsaft.
Krydr med salt og peber.
Bland reven ost og hakket persille i.
Pensl butterdejskanterne med æg, så de ikke bliver holdt sammen.
Fyldet fordeles på dejpladerne, og de rulles til horn.
Pensl hornene ovenpå.
Prik med en gaffel så dampen kan trænge ud.
Sæt hornene på en bageplade med bagepapir og sæt pladen på midterste rille i ovnen.
Efter godt og vel 30 minutter ser de dejligt sprøde ud - og de smager også sådan.
Kan serveres med lidt grøn salat.
Alternativt kan følgende fyld benyttes. Til 4 portioner: 175 g skinke, 60 g reven emmentaler, 1-2 spsk kapers, 2-3 spsk creme fraiche, paprika. Skær skinken i fine strimler, bland med ost, kapers og creme fraiche. Krydr med peber og paprika.
Spørgsmål:
Hej Kok. Jeg vil høre, hvordan jeg skal opbevare "Champignon i butterdej", hvis jeg skal lave dem dagen før. De skal bruges til en middag, der skal serveres i toget og bliver derfor serveret kolde. Venlig hilsen Marianne Jellesmark
Svar:
Hej , de skal opbevares på køl , de mister sprødhed men det går nok alligevel ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk
05/08-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græskar-gulerodssuppe
Græskar-gulerodssuppeGør alle grønsager klar. Varm olien op i en stor gryde og svits...
Cowboygryde
Varm olien i en stor gryde over medium-høj varme. Svits oksekødet til det er brunet. Hæld...
Gulerodssouflé
Forvarm ovnen til 175°C.Skræl og hak gulerødderne. Kog dem i en stor gryde med letsaltet v...