Video: Jordbær-rabarber-is
Jordbær-rabarber-isKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Friske jordbær
-
200 gram Rabarber
-
150 gram Rørsukker
-
3 deciliter Minimælk
-
1 stk Vanillekorn fra en vanillestang
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
100 gram Fromage frais
Jordbær og rabarber renses og skæres i mindre stykker. Put frugterne i en gryde, og lad dem simre med 100 gram rørsukker i 10-15 min. Afkøl herefter. Rør vaniljekornene ud i mælken, og varm op til kogepunktet. Pisk æggeblommerne luftige med resten af rørsukkeret, og bland den varme mælk i. Varm massen op igen til tæt på kogepunktet - den skal blive lidt tykkere i konsistensen. Når massen er afkølet, vendes frugt og fromage frais i. Kør herefter isen i en ismaskine, til den har den rigtige frosne konsistens.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tærte med laks, spinat og feta
Smør et tærtefad med smør eller olie, og tryk tærtedejen ud i det. Skær evt. overskydende...
Sable dej - en slags mør dej
Smør, flormelis, mandelmel, 120 g mel og æg røres til en homogen masse. Tilsæt resten af...
Pappa al pomodoro
Forvarm ovnen til 180 grader. Prik cherrytomaterne med en gaffel og vend dem sammen med...