Video: Jordbær-rabarber-is
Jordbær-rabarber-isKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Friske jordbær
-
200 gram Rabarber
-
150 gram Rørsukker
-
3 deciliter Minimælk
-
1 stk Vanillekorn fra en vanillestang
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
100 gram Fromage frais
Jordbær og rabarber renses og skæres i mindre stykker.
Put frugterne i en gryde, og lad dem simre med 100 gram rørsukker i 10-15 min.
Afkøl herefter.
Rør vaniljekornene ud i mælken, og varm op til kogepunktet.
Pisk æggeblommerne luftige med resten af rørsukkeret, og bland den varme mælk i.
Varm massen op igen til tæt på kogepunktet - den skal blive lidt tykkere i konsistensen.
Når massen er afkølet, vendes frugt og fromage frais i.
Kør herefter isen i en ismaskine, til den har den rigtige frosne konsistens.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citron tabouli med romaine
Placér bulguren i en si og skyl det med koldt vand. Mas vandet ud af bulguren. Lad det træ...
Kylling i honning med kartofler
Rør honning, citronskal og saft, hvidløg, sennep og sort peber sammen i et lavt fad.Giv hv...
Gaufrettes
Varm fløden op og smelt smørret heri. Tag blandingen af varmen og køl den let af. Rør æg...