Video: Jordbær-rabarber-is
Jordbær-rabarber-isKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
7
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Friske jordbær
-
200 gram Rabarber
-
150 gram Rørsukker
-
3 deciliter Minimælk
-
1 stk Vanillekorn fra en vanillestang
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
100 gram Fromage frais
Jordbær og rabarber renses og skæres i mindre stykker. Put frugterne i en gryde, og lad dem simre med 100 gram rørsukker i 10-15 min. Afkøl herefter. Rør vaniljekornene ud i mælken, og varm op til kogepunktet. Pisk æggeblommerne luftige med resten af rørsukkeret, og bland den varme mælk i. Varm massen op igen til tæt på kogepunktet - den skal blive lidt tykkere i konsistensen. Når massen er afkølet, vendes frugt og fromage frais i. Kør herefter isen i en ismaskine, til den har den rigtige frosne konsistens.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tripple brownies med 3 slags chokolade
Smelt smør og mørk chokolade over vandbad. Pisk sukker og æg let og luftigt. Vend cho...
Couscous-deller
Kom couscous i 1½ dl kogende vand og lad det stå i ca. 5 min. Rør kødet med salt, peber,...
Andebrystspyd med majs
Læg 16 bambusspyd i koldt vand i ca. ½ time. Barbecuesauce: Blend alle ingredienserne...