Video: Hvide Asparges med trøffel crème
Hvide Asparges med trøffel crèmeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
20 stk Hvid asparges
-
1 tsk Køkkensalt
-
100 gram Smør
Dressing
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Hvid peber
-
3 deciliter Extra jomfru olivenolie
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
2 spsk Trøffelolie
-
100 gram Creme fraiche 38%
-
1 tsk Dijonsennep
Tilbehør
-
4 stk Hårdkogt æg
-
1 kvist Frisk persille
-
1 tsk Peber
Skræl aspargesene og knæk bunden af.
Kog dem møre i en gryde vand tilsæt salt, sukker og smør.
Dressing/Trøffel creme:
Mayonnaisen køres på en blender.
Først blendes æggeblommer, salt og peber til det bliver sejt.
Tilsæt olien i en jævn stråle indtil mayonnaisen er tyk og blank.
Herefter blendes eddike og trøffelolie i.
Til sidst vendes creme fraiche 38% og dijonsennep forsigtigt i.
Din Trøffel creme er nu færdig.
Tilbehør og anretning:
Kog æggene ved at lægge dem ned i det kogende vand.
Tag dem op efter præcis 5 min.
Hak persillen groft.
Anret på en lun tallerken med de varme Asparges og trøffel crème.
Smuldr de kogte æg ud over retten og drys persillen over.
Slut af med lidt groft kværnet peber.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Medister med grønlangkål
Medisterpølsen koges i ½ time. Tø kålen op. Smør og mel bages op og der spædes med mælk, i...
Nemme fastelavnsboller
Nemme fastelavnsbollerLun 2,5 deciliter mælk i en gryde. Hæld den derefter over en stor sk...
Kantareller med fløde og pasta
Kantareller med fløde og pasta Kog pastaen så det er klar, når kantarellerne er f...