Video: Stegt kylling med bacon
Stegt kylling med baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Smør
-
1 stk hel kylling
-
1 spsk Frisk timian
-
2 stk Gulerod
-
8 stk Bacon
-
5 deciliter Oksebouillon
Stegt kylling med bacon
Forvarm ovnen til 220°C.
Gnid derefter smør over hele kyllingen.
Krydr den med salt, peber og timian.
Skær gulerødderne i bidder og fordel dem inden i kyllingen, hvorefter benene bindes sammen for at holde åbningen lukket.
Placér kyllingen med brystsiden opad i en bradepande.
Anbring baconskiverne oven på kyllingen og fastgør dem med tandstikkere.
Strø paprika efter smag over kyllingen.
Hæld bouillon ned i bradepanden (undgå at hælde den over baconen).
Steg kyllingen i den forvarmede ovn i 15 min. og hæld lidt af bouillonen fra bradepanden over kyllingen.
Skru derefter ned til 175°C og steg videre i mindst 1 time.
Overhæld med jævne mellemrum kyllingen med bouillon.
Fjern baconen.
Steg kyllingen yderligere 15 min. for at få skindet sprødt.
Overfør kyllingen til et serveringsfad og løs trådene fra benene.
Smid gulerodsstykkerne ud, men servér baconen sammen med kyllingen.
Din stegte kylling med bacon er nu klar til at blive serveret, velbekomme.
Spørgsmål:
Hvilken sauce og hvilket tilbehør serverer man til denne kylling
Svar:
Hej , jeg ville servere ris en grov salat og komme lidt fløde og estragon i bouillionen og jævne den lidt.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
29/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ellens Æbleomelet
Pisk æggeblommer og sukker og kom maizenamel i. Kog mælken op og kom æggemassen i gryden...
Knækbrød med nødder og frø
Knækbrød med nødder og frøVarm ovnen op til 160 grader varmluft. Fin hak mandler og h...
Salat med kylling og græskar
Skræl og snit græskarret i passende bider.Rist græskarstykkerne gyldne på en pande med lid...