Video: Pandekager med laks
Pandekager med laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
5 stk Æg
-
150 gram Usaltet smør
-
1 spsk Sukker
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
-
4 deciliter Sødmælk
-
125 gram Hvedemel
-
1 bdt Dild
-
4 stk Timiankviste
-
4 stk Basilikum
Dressing
-
200 gram Røget laks
-
8 spsk Creme fraiche 9%
Sådan laver du pandekager med laks, der er både nemme og gode:
Pisk æggene sammen til de har en luftig konsistens, kom dernæst i salt, sukker og mælk i dejen.
Tilføj siftet mel lidt efter lidt og så smeltet smør, pisk til en ensartet dej.
Krydderurterne skylles og hakkes fint og kommes i dejen.
Steg pandekagerne til de er gyldne og brune, dejen skal være nok til 8 pandekager.
Sådan laver du fyldet:
Smør de nystegte pandekager med creme fraiche.
Fordel skiver med røget laks og rul pandekagerne sammen.
Nyd dine pandekager med laks - velbekomme!
Tips til servering:
Du kan spise pandekagerne sammenrullet eller skære dem i 1 cm tykke skiver og servere som nem fingermad i et selskab.
Hvis du skal underholde gæster:
Hvis du har brug for mere inspiration til nemme opskrifter når du skal have gæster kan du lave bruschetta med frisk basilikum, eller en mere proteinrig version ved at prøve bruschetta med laks.
En sundere version:
Pandekager med røget laks er allerede en sund og mættende opskrift, men hvad med at lave en lidt grovere variant med madpandekager?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Blæksprutte med rødvin og tomatsauce
Opvarm olien i en stor stegepande over medium varme. Tilsæt løg i skiver og svits dem gy...
Ovnstegte kartofler med urter
Forvarm ovnen til 175°C. Skær kartoflerne i terninger. Pres hvidløget. Bland kartoffeltern...
Lammekoteletter
Sådan laver du lammekoteletterHjemmelavet pesto:Blend pinjekerner, basilikum, parmesanost...