Video: Asparges med skinke
Asparges med skinkeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
600 gram Grøn asparges
-
1 tsk Køkkensalt
-
8 stk Kogt røget skinke
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
4 spsk Revet parmesan
-
25 gram Usaltet smør
Bræk den nederste, evt. træede ende af aspargesene og skyl dem i koldt vand.
Sæt ovnen på 225 grader.
Læg aspargesene i kogende, letsaltet vand og kog dem 3-4 minutter, efter tykkelse.
Tag dem op med en hulske og omvind dem med et rent viskestykke, så holder de sig tørre og varme.
Del aspargesene i 8 portioner. rul en skinkeskive omkring hver portion og læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Hæld fløden over, drys med den revne ost og fordel smørklatter øverst.
Sæt fadet i ovnen og gratinér dem 8-10 minutter. Overfladen skal være gylden, men ikke brun, så smager osten bittert.
Servér straks.
TIPS: Hvide asparges kan erstatte de grønne. Prøv også at omvikle aspargesene med spans eller italiensk lufttørret skinke eller anden god skinke.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalvesteaks med grøntsags-pot au feu samt estragonmayonnaise
Mayonnaise (dressing): Skyl og tør persillen og hak den fint. I en skål piskes sennep, ægg...
Ananassorbet
AnanassorbetVandet bringes i kog og sukkeret tilsættes forsigtigt under omrøring. Når sukk...
Chokoladekage
Sådan laver du chokoladekage uden æg Bland mel, sukker, kakao, bagepulver og vaniljesukker...