Video: Kartoffel frikadeller
Kartoffel frikadellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kogte kartofler
-
1 stk Løg
-
1 stk Æg
-
4 spsk Mælk
-
3 spsk Hvedemel
-
4 spsk Rasp
-
0 Salt
-
0 Peber
-
1 tsk Smør
-
1 Olie
Kartoffel frikadeller
Først moser du kartoflerne, hvis ikke der bruges en rest af kartoffelmos.
Efter kartoflerne er blevet most, skal du blande det sammen med revet løg, æg, mælk, hvedemel, rasp, salt og peber.
Og bland det godt sammen til kartoffelmosen har en fast og formbar konsistens.
Varm derefter smør og olie op på en pande, og form kartoffelmosen til frikadeller med en spiseske.
Steg frikadellerne 2-3 minutter på begge sider, til de er gyldne og sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle så de kan afdryppe.
Server frikadellerne som tilbehør eller som hovedret.
Dine frikadeller er nu klar til at blive serveret!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fedtfattig kærnemælksdressing
Rør maizena, sennep, sukker, salt og 1/4 af kærnemælken sammen i en lille kasserolle. Rør...
Salsa verde
Salsa verdeTomatillos skylles og hakkes groft, fjern kernerne. Derefter hakkes chilien fin...
Butternut squash suppe
Suppe af butternut sqaushGulerødder og butternut squash vaskes og skures.Skræl evt. squash...