Video: Kartoffel frikadeller
Kartoffel frikadellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kogte kartofler
-
1 stk Løg
-
1 stk Æg
-
4 spsk Mælk
-
3 spsk Hvedemel
-
4 spsk Rasp
-
0 Salt
-
0 Peber
-
1 tsk Smør
-
1 Olie
Kartoffel frikadeller
Først moser du kartoflerne, hvis ikke der bruges en rest af kartoffelmos.
Efter kartoflerne er blevet most, skal du blande det sammen med revet løg, æg, mælk, hvedemel, rasp, salt og peber.
Og bland det godt sammen til kartoffelmosen har en fast og formbar konsistens.
Varm derefter smør og olie op på en pande, og form kartoffelmosen til frikadeller med en spiseske.
Steg frikadellerne 2-3 minutter på begge sider, til de er gyldne og sprøde og læg dem på et stykke køkkenrulle så de kan afdryppe.
Server frikadellerne som tilbehør eller som hovedret.
Dine frikadeller er nu klar til at blive serveret!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Broccoli med bacon, kapers, peberfrugt og rosiner
Skær bacon i små stykker og steg det sprødt. Tilsæt broccoli i buketter og steg videre c...
Pølse- og porresuppe
Pølse- og porresuppeHalvér porrerne på langs og hak dem. Hak gulerod og selleri. ...
Chili con kylling
Chili con kyllingHak løg i fine strimler. Skær squash, peberfrugt og champignon ud i mundr...