Medlemsfordele

Denne side er reklamefinansieret

Find de bedste fordele i vores shopping univers 

Hos opskrifter.dk har vi udviklet et fordelsunivers, som skal hjælpe og guide vores brugere på deres shopping rejse imod de bedste ingredienser, råvare, madoplevelser, køkkenredskaber, tools, service stel og lydbøger, podcasts du kan nyde imens du laver mad.  

 

Køkkenudstyr og Service

På Opskrifter tror vi på, at madlavning ikke blot handler om at følge opskrifter - det handler om at skabe uforglemmelige smagsoplevelser og gøre madlavningen til en sand fornøjelse. For at få mest muligt ud af din madlavning, kræver det gode redskaber, derfor har vi fundet de bedste brands som kan være en mulighed når du overvejer at købe nye knive, skærebræt, tagtøj, opbevaring, pander, gryder, airfryer, blender og mange andre produkter. Så du kan få de bedste redskaber.  

  

Vi har også samlet en række brands, som producerer stel, porcelæn, glas, kopper, knive, gafler og meget mere. Til dig som leder efter nye smukke produkter bordet  

 

Vi har bland andet et samarbejde med: coop.dk, Gastrotools, KitchenTime, KitchenOne, Frederik Bagger og Sinnerup og mange flere. Frederik Bagger og Sinnerup. Vi er altid på udkig efter de bedste køkkenprodukter til vores brugere, så der kan løbende komme nye redskaber, stel og tilbud til dig som elsker at lave mad.  

 

Speciel supermarkedsshopping 

I nogle retter kræver det bestemte råvare, som ikke kan findes i det traditionelle supermarkeder. Derfor har vi lavet samarbejder med special brands, hvor du kan finde de helt rigtige ingredienser. Er du i gang med at udforske de Asiatiske-køkken, kan det være at Pandasia er lige noget for dig. Det er et online supermarked som forhandler de bedste råvare og har et sortiment som dækker over stort set alle ingredienser du skal bruge i asiatisk madlavning, samt special tools som f.eks. en bambus damper, riskoger og meget mere.  

 

Er du miljø orienteret i din madlavning og ønsker du at stoppe madspild, så kan det være du skal kigge på Motatos som er et online supermarked der forhandler forskellige slags, tørvarer tæt på udløbsdato, deres sortiment er i konstant forandring da de sælger produkter som ellers ville gå til spild. Så hvis du vil gøre miljøet en tjeneste, spise klimavenligt mad og spare en masse penge på dit madbudget, så er Motatos helt sikker noget for dig.  

 

Måltidskasser og færdigretter til den travle hverdag  

Lige meget hvor meget vi elsker at lave mad, så kan der være perioder hvor tid er en mangel vare. Derfor har vi også fundet brands som kan være en hjælp i den travle hverdag.  

 

Her har vi samlet de bedste måltidskasser, alt fra HelloFresh, Retnemt, Skagenfood, SundTakeaway og GetFitFood. Her kan du finde den måltidskasse som passer helt perfekt til dit behov. Du kan finde alt fra madkasser med traditionelle retter, madkasser med fokus på familie, madkasser med fokus på fisk, madkasser med fokus på kalorier, madkasser som er vegetariske og meget mere.   


Måltidskasserne kan være en kæmpe hjælp i en travl hverdag, du kan for en periode få inspiration leveret til døren, som sparer dig for planlægning, indkøb og madplaner.  

De kan bestilles let, der er ingen binding, du kan vælge hvor ofte du vil modtage måltidskassen, alt fra et par dage om ugen, kun i weekender og i en uge, en måned eller i en længere periode.  

 

Et andet alternativ til den travle hverdag, er sunde færdigretter leveret til døren. Her har vi fundet brands som Halkær Ådal og Bonzo, her kan du bestille hjemmelavet og sunde færdigretter, ligesom du selv ville have lavet dem. Det er virkelig simpelt, de levere retterne til din dør og du kan smide dem i fryseren og spise dem når du ikke har tid til madlavning.  

 

Lidt lyd til madlavning, selskab og hverdagen.  

Når du står i køkkenet eller nyder en lækker aften snack, kan det være skønt at sætte lidt lyd på. Derfor har vi også et samarbejde med mofibo, BookBeat og Nexstory, så du kan sætte en inspirerende lydbog eller podcast på, når du er i gang i køkkenet, eller nyder dine skønne retter.  


Opskrifter ønsker køkkenglæde for alle  

Så om du mangler, madlavnings redskaber, råvare, mere tid så håber vi at vores fordels univers kan hjælpe dig med at få mere glæde i køkkenet og hverdagen. Husk at følge med løbende hvis du er på udkig efter noget til køkkenet, det kan være vi har lige præcis det du står og mangler.  Denne side er reklamefinansieret

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og ydelser. Vi har håndplukket et udvalg af brands, hvor vi modtager penge hver gang brugeren shopper. De brands som vises på siden, er derfor reklamefinansierede. 


Vi er udelukkende et opskriftssite, og udbyder derfor ikke selv produkter, vi giver et overblik af relevante brands som vi tror vores brugere kan få værdi af.  

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag