Video: Torsk i fad
Torsk i fadKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Gulerod
-
300 gram Kartofler
-
2 stk Porre
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
3 spsk Citronsaft
-
2 deciliter Hvidvin
-
0 Salt
-
0 Peber
-
300 gram Torskefilet
Torsk i fad
Forvarm først ovnen til 200 grader.
Rør derefter fløde og citronsaft sammen i en skål, og derefter tilsættes hvidvinen.
Krydr med salt og peber, og hæld blandingen over grøntsagerne.
Dernæst, skrælles gulerødder og kartofler, og skær dem derefter i skiver eller andre mundrette stykker.
Skyl derefter porrerne, og skær dem ligeledes i skiver.
Kom til sidst grøntsagerne i et ildfast fad.
Sæt fadet i ovnen i 35-40 minutter (afhængig af ovn).
Til sidst læg derefter torsken i fadet, og krydr med salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i yderligere 10-12 minutter afhængig af, hvor tykke fileterne er.
Din torsk i fad er nu klar til at blive serveret, velbekomme!
Servering
Har du lyst til at kæle lidt ekstra for din torsk, kan vi anbefale at servere servere den med et par skiver ekstra friskbagt ymerfranskbrød som tilbehør - helst når det stadig er lunt.
Du kan også servere det med et godt fransk flutes.
Torsk på andre måder
Torsk kan også tilberedes på utallige andre måder end i fad. Denne honningmarinerede torskefilet er for eksempel utroligt god.
Vidste du at torsk skifter farve alt efter, hvor den lever? Den kan være ildrød, hvis den lever på en stenet bund.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Torskefad
Dressing: Bland creme fraiche, ravigottesauce, mayonnaise, salt og peber.Fordel afkølet ko...
Rabarbertærte med chokolade
Rør smør, flormelis, mandelmel og salt sammen og rør derefter æggene i et af gangen. Rør m...
Dyrekølle af rådyr med vildtsauce
Dyrekølle af rådyrDu skal lægge ud med at blande en marinade af rødvin, olie, laurbær, ene...