Vegetarisk Vinter Efterår Desserter Jul
Nutrition facts: 70 calories 53.875 carb 0.35825 fat 0.75 fiber 1.36875 protein 0.07075 fat 31.7 sugar

Video: Kirsebærsovs

Kirsebærsovs

Kirsebærsovs

Kirsebærsovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

5 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 24/08-2020

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Holdbarhed

Din hjemmelavede kirsebærsovs kan holde sig i op til tre dage i køleskabet. Hvis du har brug for at være meget på forkant, så kan den faktisk også fryses - bare husk at komme den i en frysepose i stedet for i et glas.


Serveres til...

Kirsebærsovs er nærmest ligmed risalamande, men det smager faktisk også rigtig godt oven på et par kugler vaniljeis, en citronfromage eller den klassiske pavlova, der er en marengsbaseret dessertkage.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sannes boller

Vegetar

Kom kernerne i en skål og hæld 1 liter kogende vand over, kom olien i, lad det stå og hvil...

views : 2915
Opskrift

Sangria

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Sådan laver du Sangria Skyl appelsiner og citroner og skær dem i tynde skiver, der skæres...

views : 7679
Opskrift

Frisk pasta med kylling, rødløg og peberfrugt

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær kyllingekødet i diagonale skiver. Bland kød, hakket koriander og olivenolie. Krydr me...

views : 5319

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag