Video: Solbærsyltetøj
SolbærsyltetøjKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Solbær
-
250 gram Sukker
-
1.2 deciliter Vand
-
1.2 deciliter Citron
-
1 tsk Flydende atamon
Solbærsyltetøj
Skyl solbærrene under vandhanen og fjern derefter stilkene.
Kom solbær, sukker, vand og citronsaft (sidste ingrediens kan dog godt udelades) i en gryde.
Lad det koge op.
Derefter koges indholdet ved svag varme i ca. 20 minutter, indtil syltetøjet har den helt rigtige konsistens.
Det er vigtigt at huske, at konsistensen bliver tykkere, når solbærsyltetøjet er kølet ned.
Find et patentglas frem og skold det med kogende vand.
Til sidst skal det skylles med atamon.
Hæld nu dit nylavede syltetøj i glasset og fastgør låget.
Sæt din solbærsyltetøj i køleskabet, indtil den er kold - velbekomme.
Vidste du at...
Hvis du ved, at du når at spise din syltetøj forholdsvis hurtigt, så behøver du ikke bruge atamon. Atamon sikrer holdbarheden, og det påvirker ikke smagen, lugten eller udseendet.
Mange mennesker forbinder syltetøj som tilbehør til morgenbollerne, men du kan faktisk også komme syltetøj oven på en kugle vaniljeis - mums!
Det skønne morgenbord
Der er næsten ikke noget bedre end kombinationen af weekend, morgenmad og afslapning. Hvis du har lavet en hjemmelavet marmelade, så skal du helt sikkert prøve at spise det oven på disse lækre gulerødsboller eller dette franskbrød. Så kan du evt. slutte måltidet af med en en lækker croissant.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekoteletter med let krydderurtesauce
Snit koteletterne i fedtkanten og stil dem tæt samlet på højkant på en varm stegepande. La...
Gode teboller
Sådan laver du gode tebollerMel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Salt og sukker ti...
Bagt æble med marcipan
Alt æltes godt sammen. Tag kærnehuset ud af æblet, sørg for at der ikke er hul i bunden(...