Video: Syltede gulerødder
Syltede gulerødderKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Gulerod
-
2 stk Hakket hvidløgs fed
-
2 kvist Frisk timian
-
1 deciliter Æblecider
-
1.5 deciliter Eddike
Syltede gulerødder
Skræl gulerødderne og skær dem i grove tern.
Hak hvidløget fint. Læg begge dele i en lille gryde sammen med æblecideren, den friske timian og eddiken - lad det simre under låg i ca. 20 minutter.
Skru til sidst op for varmen, så væsken koger ind og bliver tyk.
Smag til med salt og peber og lidt mere eddike.
Servér retten sammen med dampet fisk eller braiseret lam.
Nyd dine syltede gulerødder - velbekomme!
Både sur og sød
Syltede gulerødder passer sig godt til mange ting, især fordi de både er surt og sødt på samme tid. Vi anbefaler det som tilbehør til vores populære græske frikadeller, bulgursalat eller retter fra det asiatiske køkken.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Helstegt kylling i gryde
Brun kyllingen i en varm jerngryde. Tag kyllingen op og gnid den med salt, peber, timian o...
Brunch pandekager
Brunch pandekagerBland de tørre ingredienser i en skål. Tilføj mælken lidt efter lidt mens...
Berberiandebryst med peberfrugtsauce
Rids skindet på andebrystet og drys med peber. Varm smørret i en pande til det er gyldent,...